Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА ще си носи последствията за обвинението, пак се закани Гаджев

12 март 2014, 19:12 часа • 11845 прочитания

Владимир Гаджев още веднъж се закани ЦСКА да си плати скъпо за обвинението, което му отправи в расизъм. Футболистът на Левски не игра в първия 1/4-финал от турнира за Купата на България срещу Ботев (Пд). Той видя победата с 3:1 на съотборниците му от трибуните. След мача обаче коментира инцидента с Косоко от ЦСКА след последния съдийски сигнал на дербито.

"Тези неща са част от футбола. Случи се, не мога да върна времето назад. Ще си понеса наказанието, при мен нещата са спокойни. Чакам да видя какво ще се случи с моето наказание и ще тренирам, за да съм готов като се върна. От ЦСКА ме обвиниха, но аз също ще си търся моите права. Предприел съм мерки, ще бъдат съдени! Абсолютно съм категоричен, ще си търся правата в съда! Каквото е било, било е. Не искам да говоря повече по тази тема. Косоко беше провокатор в цялата ситуация. След това обаче не е имало никакви реплики нито от моя, нито от негова страна. За това, което ЦСКА ме обвини, ще си носи последствията в съда".

Гаджев поздрави съотборниците си за победата срещу Ботев. "Доволен съм, играха наистина страхотно, каза той. - Заслужена победа за нашия отбор. Дано хората да са останали доволни от успеха и от мача като цяло. В първенството изоставаме с много точки, но това не значи, че ще се предадем. Ще се борим във всеки мач. Със сигурност обаче може да вземем Купата на България".

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес