Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА се разбра с основен футболист за нов договор

20 май 2024, 10:45 часа • 1310 прочитания

Ръководството на ЦСКА се е разбрало с основен футболист за подновяване на договора му. Става въпрос за бразилския вратар на „червените“ Густаво Бусато. Това съобщиха колегите от „Мач Телеграф“. Както е известно, настоящият контракт на опитния страж изтичаше след края на сезона и не беше ясно дали той ще получи предложение за нов договор.

Бусато остава в ЦСКА поне още един сезон

Густаво Бусато и шефовете на ЦСКА са провели няколко срещи свързани с подновяването на контракта на вратаря. В крайна сметка двете страни са постигнали съгласие по всички въпроси около новия договор. Очаква се той да бъде за един сезон, но в него ще има клауза за удължаването му за още една година.

Густаво Бусато

ОЩЕ: "Пас към миналото": От снукър с Рони О'Съливан до футбол в Гигант Съединение

В ЦСКА има доста играчи с изтичащи договори

В момента в ЦСКА има няколко футболисти, чиито договори изтичат след края на сезона. Сред тях са Иван Турицов, Мано Кох, Юрген Матей, Енес Махмутович, Бисмарк Чарлс и Марин Орлинов.

Наскоро един от изпълнителните директори на клуба Стоян Орманджиев заяви, че с всички се водят преговори за нови контракти, но те ще останат в тима, само ако се съгласят на определени условия, които са в полза на „червените“.

Снощи пък Черно море разгроми Лудогорец и изпревари ЦСКА за второто място в Първа лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес