Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА разкарва вратар и чака още нови: "Армейците" мият зъби и мислят за победа (ВИДЕО)

05 юли 2024, 21:22 часа
Реклама

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич даде своето мнения след минималния успех на "армейците" над Раднички Ниш в Банско. Специалистът коментира трансферната селекция на клуба, като призна, че един от вратарите ще напусне. Хърватинът с германски паспорт очаква три-четири нови попълнения в редиците на "червените".

В ЦСКА мислят за победа, докато мият зъби сутрин

„Когато говоря за ЦСКА, не мога да бъда без емоции, защото това е един голям клуб. Когато си мием сутрин зъбите си повтаряме, че трябва да побеждаваме. Като цяло съм много доволен от лагера в Банско, насладихме се на престоя си тук и утре се завръщаме в София“, заяви Стипич след шестата поредна победа на ЦСКА в контролите.

Пас към миналото

Ще има 3-4-ма нови в ЦСКА

"Нуждаем се от специфичен квалитет на специфични позиции. Трябва да привлечем 3-4 играчи, които ще бъдат за специфични позиции и се надявам да успеем. Иван Турицов бе капитан днес. Това е едно ново начало за мен и него. Той се включи по страхотен начин и игра добре. Вчера говорихме за ситуации около него и понякога трябва да приемем нещата такива, каквито са“, коментира треньорът на ЦСКА.

ОЩЕ: ЦСКА опитва да разкара протеже на Ел Маестро

Вратар изгаря

„Мисля, че скоро клубът ще обяви решението относно ситуацията с вратарите. Ние имаме много класни вратари като Густаво Бусато, Марин Орлинов, Димитър Евтимов и Иван Дюлгеров. Те заслужават да играят постоянно и клубът ще намери най-доброто решение. Вероятно ще се разделим с един от тях“, разкри той.

Стипич иска нападател

„Ще се опитаме да привлечем още един нападател. Лумбард Делова се справи страхотно, защото показа лидерски качества. Искам да благодаря на щаба и всички играчи за усърдната работа през последните 2 седмици. Може да се види, че вече се изгражда един добър колектив“, завърши Томислав Стипич.

ОЩЕ: На "Армията" нямат спирка: ЦСКА привлича двама нови нападатели

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес