Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА разкарва герой от новата история на "червените"

25 април 2024, 08:52 часа • 4942 прочитания

Ръководството на ЦСКА ще се раздели с нападателя Бисмарк Чарлс през идното лято, съобщава Sportlive.bg. Договорът на 22-годишния ганаец изтича на 30 юни и няма да бъде подновен, тъй като футболистът не попада в бъдещите планове на клуба.

ЦСКА оставя Бисмарк Чарлс без нов договор

Бисмарк Чарлс се превърна в герой в новата история на "червените", след като донесе последния клубен трофей. През 2021-ва нападателят отбеляза единственото попадение срещу Арда Кърджали на финала на Купата на България, за да може ЦСКА да спечели отличието.

Бисмарк Чарлс

Контузии пречат на Чарлс да разгърне потенциала си

След като вкара шампионския гол, Чарлс постепенно започна да губи място в състава на "червените", най-вече заради контузии. През миналото лято той бе пратен под наем в тима на Пирин Благоевград, където не записа дори и една игрова минута. През януари пък той премина в босненския Железничар.

Наемът на Бисмарк Чарлс в Железничар изтича в края на сезона, като след това трябва да се завърне в ЦСКА. Неговото "завръщане" обаче ще бъде краткотрайно, тъй като след 30 юни той ще стане свободен агент и ще трябва да си търси нов отбор.

Още преди година стана ясно, че дните на Бисмарк Чарлс в ЦСКА са преброени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес