Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА продава голяма звезда, разкриха трансферната сума

20 януари 2024, 12:45 часа • 3160 прочитания

ЦСКА ще продаде една от звездите си - Дюкенс Назон, на кипърския Пафос. Двата клуба вече са финализирали всички преговори, а сделката ще бъде обявена официално съвсем скоро. В медийни публикации се споменава и сумата, която "армейците" ще приберат за трансфера на хаитянина.

Малко или достатъчно: Колко ще прибере ЦСКА от трансфера на Назон

Въпреки че се смяташе, че кипърците ще дадат над 1,5 млн. евро за централния нападател, се оказа, че Назон поема към Острова на Афродита срещу 600 000 евро, твърдят колегите от "Мач Телеграф". Те допълват, че головата суша на атакуващия състезател е причината за напускането му, както и за привличането на Фернандо Каранга - любимец на Сектор "Г".

ВАР-ът на Actualno

Бивш директор в ЦСКА с основна заслуга за трансфера

Основна роля за сделката има Кристиано Джарета. Италианецът, който доскоро работи в ЦСКА, беше назначен за директор в Пафос през декември. В момента отборът е на пето място в местното първенство - само на 4 точки от лидера АПОЕЛ Никозия.

Матиас Фаетон напусна лагера на "армейците"

В същото време бъдещето на другия ас в нападение Майкъл Естрада остава несигурно. Матиас Фаетон пък ще пропусне част от подготовката на "червените", след като напусна лагера в Анталия. Националът на Гваделупа има семейни проблеми и ще се завърне в тима на по-късен етап.

ОЩЕ: ЦСКА се чуди какво да прави с ялов нападател, който е вечно контузен

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес