Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА преговаря с национал на България, играл при Томислав Стипич

05 юни 2024, 12:35 часа • 1191 прочитания

Бившият футболист на Локомотив Пловдив Георги Минчев изглежда все по-близо до завръщане в родната Първа лига. Трансферът на нападателя в ЦСКА е сигурен, твърди "Тема Спорт". Минчев, който към момента играе за тима от Кипър АЕЛ Лимасол, се срещнал с представители на столичани в събота при идването си, за да се присъедини към националния отбор. Преговорите относно потенциалния трансфер на Минчев при "червените" ще продължат след контролата на България със Словения на 8 юни.

ЦСКА се прицели към бивш играч на Локомотив Пловдив

29-годишният таран е играл под ръководството на новия наставник на ЦСКА Томислав Стипич по време на престоя си в латвийския Ауда. Треньорът възлага голямо доверие на Минчев, който бележи 2 гола по пътя към триумфа на Ауда за Купата на Латвия. 

Георги Минчев

Минчев също е част от отбора на ЦСКА през 2016 година. Тогава той представя втория състав на "червените", като записва 1 гол в 5-те си изяви. Няколко години по-късно, вече с екипа на Локомотив Пловдив, нанася ответен удар на бившия си отбор. Той бележи 3 пъти във вратата на "армейците" за успеха на "черно-белите" с 3:1.

В момента Минчев е част от АЕЛ Лимасол от януари месец 2024 г. Българинът бележи 11 пъти в 20 мача за първенството на Кипър.

ОЩЕ: Чистката започна: ЦСКА окончателно разкара двама от капитаните си

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес