Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА набеляза пореден норвежец, стартира преговори за правата му (ВИДЕО)

21 декември 2023, 10:43 часа • 2698 прочитания

Ръководството на ЦСКА работи усилено по зимната селекция в тима. Колегите от „Тема спорт“ съобщиха, че „червените“ са набелязали пореден норвежец, който да привлекат. Става въпрос за полузащитника на местния гранд Розенборг – Олаус Яир Скарсем. Както е известно, в момента при „армейците“ се подвизават други двама играчи от скандинавската държава – Тобиас Хайнц и Джонатан Линдсет. 

ЦСКА вече преговаря с Розенборг

Според информациите шефовете на ЦСКА вече са се свързали с колегите си от Розенборг, за да обсъдят евентуални трансфер на 25-годишния халф. Очаква се в следващите дни преговорите между двете страни да продължат и „червените“ да изпратят официална оферта за правата на футболиста. Олаус Яир Скарсем е оценен на 550 хиляди евро.

Халфът е играл само в Норвегия досега

Скарсем е юноша на Розенборг. В кариерата си той е играл само в Норвегия, като е носил още екипите на Ранхайм и Кристиансунд. Полузащитникът се завръща в Розенборг през лятото на 2021 година. През този сезон той е изиграл общо 21 мача за тима във всички турнири, в които е реализирал 2 попадения и е направил 3 асистенции.

Онзи ден се заговори, че Нестор Ел Маестро иска да върне в ЦСКА свой любимец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес