Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА 1948 разкара ненужен исландец

12 декември 2023, 12:59 часа • 1721 прочитания

Чистката в ЦСКА 1948 продължава. Тимът от Бистрица се готви за зимния трансферен прозорец и днес разкара втори ненужен футболист. Става въпрос за исландеца Видар Йорн Кяртансон. Спортната новина бе съобщена официално от клуба.

Кяртансон така и не се наложи в тима 

33-годишният нападател се присъедини към „червените“ през лятото. Той обаче така и не успя да се наложи в състава на Николай Панайотов. Кяртансон изигра общо 13 мача за отбора от Бистрица, в които реализира едно попадение – при равенството 1:1 с Черно море през септември. Офанзивният футболист има на сметката си и една асистенция.

🔴🤝🏻 ЦСКА се раздели с Видар Кяртансон! ⚽️ Исландецът изигра 13 срещи с екипа на ЦСКА и отбеляза един гол. 🙏🏻 Всички в клуба пожелаваме на Кяртансон здраве, късмет и успех в бъдеще! þakka þér fyrir, Vidar! 👊🏻

Posted by ЦСКА 1948/ CSKA 1948 on Tuesday, December 12, 2023

ЦСКА 1948 вече се раздели с един нападател 

За раздялата между ЦСКА 1948 и Кяртансон се говореше отдавна, но чак днес тя бе финализирана официално. В края на ноември ръководството на тима се раздели с друг ялов нападател – Аерон Зинга, който също дойде през лятото, но не успя да се наложи.

В последния кръг на Първа лига ЦСКА 1948 претърпя тежка загуба от Крумовград.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес