Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чмовш: Трябва просто да убием Лудогорец

08 април 2014, 11:15 часа • 13268 прочитания

Бранителят на Левски Павел Чмовш се закани на шампионите от Лудогорец. Двата тима се срещат утре в Разград.

„В последните два мача се представихме много добре, спечелихме и срещу Черно море. Тези победи са важни за увереността ни и ни дават добри предпоставки да продължаваме напред. Никой отбор не обича да допуска голове и напрежението го има. В три поредни мача не успяха да ни вкарат, трябва да сме щастливи от това и продължаваме напред.”- коментира чехът пред "7 дни спорт".

Защитникът смята, че зрителите могат да очакват хубав мач между неговия Левски и Лудогорец.

„Очаквам хубав терен, на който да се получи отворен мач, зашото те се опитват да играят футбол. Това е добре, защото се представяме добре, когато сме единни и получаваме пространства за атаките си. Трябва да се възползваме и от шансовете, които ще ни се открият. Не съм фокусиран върху тях, концентриран стм върху нашата игра. Трябва просто да ги убием, това е. Левски е голям и известен клуб, който трябва да бъде на върха и за това очаквам победа срещу всеки противник.” – смята Чмовш.

Павел Чмовш пристигна в Левски през зимния трансферен прозорец. Тогава защитникът дойде директно от лагера на холандския Нек Ниймеген. Добрата форма, която е постигнал при холандците осигури на Чмовш титулярно място още в първия мач на „сините” срещу Славия. Срещу „белите” обаче Чмовш направи слаб мач и бе закотвен на пейката. След като Елин Топузаков стана треньор на Левски, 23-годишният футболист е твърд титуляр в центъра на защитата.

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес