Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Черно море – Лудогорец: Кога и къде да гледаме битката на варненци за второто място в Първа лига?

19 май 2024, 13:03 часа • 5362 прочитания

Черно море приема Лудогорец днес в много важен мач. Както е известно, „орлите“ вече спечелиха титлата в Първа лига като водят убедително в класирането. Варненци обаче водят здрава битка с ЦСКА за второто място в подреждането, което дава право на участие в Европа. Третият в крайното класиране пък ще играе бараж срещу седмия.

Черно море – Лудогорец: Начален час и ТВ

До момента Черно море и Лудогорец са се срещнали два пъти през настоящия сезон. „Моряците“ победиха съперника си с 1:0 на стадион „Тича“ във Варна в края на август 2023 година. На 19 февруари 2024-та пък разградчани спечелиха у дома с 3:1.

Черно море Лудогорец

В колко часа започва Черно море – Лудогорец?

Срещата между Черно море и Лудогорец ще се състои днес на стадион „Тича“ в Морската столица. Срещата е с начален час 20:30. Очаква се стадионът да бъде пълен, тъй като при успех футболистите на Илиан Илиев ще поведат с 2 точки на ЦСКА в битката за второто място. Вчера „червените“ направиха 2:2 срещу Крумовград насред София.

Коя телевизия ще излъчва Черно море – Лудогорец?

Мачът между Черно море и Лудогорец ще се предава пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва двубоя е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Черно море – Лудогорец НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес