Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ботев Пловдив отговори дали ще напусне „Колежа“

11 май 2024, 15:26 часа • 1144 прочитания

Ботев Пловдив отговори на въпроса дали ще напусне стадион „Христо Ботев“ през новия сезон. Както е известно, в последно време се появиха доста спекулации, че „канарчетата“ възнамеряват да не използват повече новопостроеното съоръжение, тъй като ръководството на клуба и Община Пловдив има разногласния по важни въпроси.

Днес ръководството на Ботев Пловдив излезе с официално обръщение към обществеността и феновете на тима, в което са категорични, че клубът няма никакво намерение да напуска „Колежа“. Шефовете на „жълто-черните“ дори определиха появилите се слухове като „поредната серия злонамерени и неверни публикации“.

Ботев няма никакво намерение да напуска съоръжението

Уважаеми ботевисти, Обръщаме се към вас, за да опровергаем категорично поредната серия от злонамерени и неверни...

Posted by Botev Plovdiv on Saturday, May 11, 2024

„Уважаеми ботевисти, обръщаме се към вас, за да опровергаем категорично поредната серия от злонамерени и неверни публикации, завладели публичното пространство в навечерието на най-важния мач за клуба ни през този сезон. Искаме категорично да подчертаем, че ПФК Ботев няма никакво намерение да напуска стадион „Христо Ботев“.

„Също така държим да отбележим, че комуникацията и взаимодействието на ръководството на ПФК Ботев с Община Пловдив е на изключително добро ниво, като се радваме на взаимно уважение и разбирателство“, се казва в част от декларацията на Ботев Пловдив.

Преди дни пък Граждански съвет поиска преработката на проекта на "Колежа".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес