Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Боримиров: Европейско поведение от нашите фенове! От отсрещната страна спазиха ли си думата?

19 октомври 2024, 19:11 часа • 710 прочитания

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров поздрави феновете на "сините" за "европейското поведение" по време на Вечното дерби срещу ЦСКА. Боримиров бе пряко ангажиран с гарантирането на сигурността по трибуните и предотвратяването на инциденти с бомбички и сигнални ракети, каквито имаше в предишни двубои.

Феновете на Левски си спазиха думата към СДВР

Според Боримиров организираните фенове на Левски са си удържали на думата и са спазили обещанието си пред СДВР да не използват пиротехнически средства, които са опасни за здравето на хората. Боримиров обаче намекна, че феновете на ЦСКА не са спазили обещанието си, като призова журналистите да си кажат мнението.

фенове на Левски

Спазиха ли си думата и феновете на ЦСКА?

"Мисля, че се получи един хубав мач. Успяхме да зарадваме нашите фенове. Искам да им благодаря за европейското поведение и че удържаха обещанието си пред СДВР. От отсрещната страна вие може да кажете дали си спазиха думата", заяви лаконично Даниел Боримиров, без да навлиза в конкретика за поведението на феновете на ЦСКА.

"Във всеки един мач трябва да се раздаваме, за да дишаме във врата на Лудогорец. Гледаме във всеки един мач да сме победители пък накрая ще видим къде ще сме. Кристиан Димитров до сряда не тренираше с отбора, така че като има човек проблеми мисля, че лекарите имаха комуникация и взеха това решение."

"Всеки българин трябва да си спечели мястото в отбора, на никого нищо даром не се дава. Аз ще се радвам, ако има повече българи в състава", добави още Даниел Боримиров пред медиите след победата над ЦСКА. А наставникът Станислав Генчев разкри лоша новина за Левски след мача, която може да се отрази на отбора до края на полусезона.

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес