Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш отбор на Бербатов иска нападател на ЦСКА

15 декември 2023, 10:46 часа • 2308 прочитания

Един от бившите отбори на Димитър Бербатов – Керала Бластърс, иска да привлече един от основните нападатели на ЦСКА. Става въпрос за национала на Хаити Дюкенс Назон. Трансферната спортна новина бе съобщена от медиите в Индия.

Керала се цели в титлата в Индия

Преди дни треньорът на индийския клуб Иван Вукоманович заяви, че основния му приоритет ще бъде подсилване на нападението, за да може да бъде атакувана шампионската титла. Поради тази причина от Керала са се спрели на 29-годишния офанзивен футболист на ЦСКА. Дюкенс Назон вече веднъж е носил екипа на Керала Бластърс. През 2016-та той изиграва общо 13 мача за тима, в които реализира 2 гола.

Дюкенс Назон

Назон започна сезона силно, но формата му спадна

Дюкенс Назон започна сезона по отличен начин като до октомври вече бе реализирал 7 попадения. След това обаче формата му спадна и той не успя да увеличи головия си актив. Хаитянинът има договор с ЦСКА до лятото на 2025 година, което означава, че Керала ще трябва да извади сериозна сума, ако иска да го привлече. Според авторитетния сайт „Transfermarkt“ цената на нападателя е 1,5 милиона евро.

Междувременно вчера се заговори, че нападател на ЦСКА иска да напусне.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес