Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бербатов: Каква е целта БФС да подарява книгата на Гонзо на делегатите? (ВИДЕО)

15 март 2024, 10:18 часа • 8282 прочитания

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов направи кратко изявление пред медиите преди началото на изборния конгрес. Той заяви, че влиза в залата с усещане за победа, въпреки че букмейкърите дават предимство на неговия основен конкурент Георги Иванов – Гонзо.

Бербатов усеща победа на Конгреса

"Влизаме с усещането за победа, тъй като много добре знаем какво направихме през тези 3 години. Докарахме битката до днешния ден и аз съм изключително горд и доволен от екипа. Каквото и да се случи, ние ще ходим с високо вдигнати глави по улиците, защото направихме всичко прозрачно и направихме така, че клубовете да осъзнаят, че е нужна промяна в българския футбол", каза Бербатов.

Димитър Бербатов

В конфликт на интереси ли е Гонзо?

Бербатов бе запитан и за появилата се информация, че Българският футболен съюз раздава книгата "Пътят на честта" на делегатите, в която съавтор е Гонзо. "Сигурно има някакъв конфликт на интереси. Каква е целта, когато подаряваш такава книга? Да си донеса и моята книга тогава", коментира Димитър Бербатов.

"Това са такива дребни неща, които се опитват да направят разликата под някаква форма. Миналите пъти беше топка, сега е книга. Това са малки тарикатлъци", добави още Бербатов. Цялото изказване на Димитър Бербатов може да гледате във видеото на Actualno.com:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес