Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Батков развълнуван: Струваше си нервите и разочарованията

24 май 2014, 16:14 часа • 7437 прочитания

"Струва си да продължавам да правя това, което правя досега. Заради моменти като тези си струва всички усилия, нерви и разочарования". Това обяви собственикът на Левски Тодор Батков по време на поднасянето на венци и цветя на могилката пред 22-ра гимназия в София. На честването присъствахачленове на ръководството на клуба в лицето на Константин Баждеков и Георги Иванов, футболисти на представителния тим, ветерани, треньори от ДЮШ и много привърженици.

"Уникално е. Левски е велика общност, която обединява голяма част от българския народ. Тази любов се предава от поколение на поколение. Дълбоко съм развълнуван", добави Батков.

Собственикът на "синия" клуб си пожела по-малко грешки и правилни хора.Той изрази увереност, че след встъпването на длъжност на новия спортен директор Георги Иванов всичко в клуба ще си дойде на мястото. "Ще по помогна с това, което мога. Със съвет, с пари", обеща Тодор Батков.

На събитието днес бяха почетени всички наследници на създателите на Левски. На мястото, където е основан клубът точно преди един век, бе открита паметна плоча с надпис "От 1914 до безкрая на времето", а под него "100 години славен Левски София".

След като бе отдадена почит пред могилката, привържениците тръгнаха на шествие към паметника на Васил Левски, където също бяха поднесени венци и цветя.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес