Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бадема: ЦСКА има нужда от сериозен сосбтвеник, тези да се махат

06 юли 2014, 15:49 часа • 8976 прочитания

Нападателят Емил Гъргоров заяви, че ЦСКА има нужда от нов собственик, тъй като с Александър Томов и Александър Тодоров начело клубът не го чака нищо добро. Футболистът, който за пореден път не се разбра с "червените" за договор, обяви на прибирането си от Холандия в София, че е бил излъган три пъти от ръководителите на ЦСКА.

"Ясно е, че с тия хора няма как да се разберем. Много е тежко положението. Бяхме се разбрали за едни неща, после отивам - лъжат ме, дават ми съвсем различен договор. На третия път казах, че си тръгвам. Проблемът е в президента", коментира Гъргоров.

"Върнах се благодарение на моите колеги и треньори, опитахме да забравим. Но явно с тия хора, така се работи, това е болестно състояние. От тук насетне ще си търся отбор, предпочитам да играя някъде в чужбина", допълни нападателят.

"Надявам се скоро някой сериозен човек да поеме клуба, защото с тези хора нещата не са на добре. С тези ръководители ЦСКА няма бъдеще, колкото по-бързо се махнат, толкова по-добре", категоричен бе националът.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес