Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Арда се разправи с Крумовград за 30 минути и се доближи до топ 3 (ВИДЕО)

28 септември 2023, 20:26 часа • 2460 прочитания

Арда Кърджали постигна важен успех с 3:1 при визитата си на Крумовград в двубой от междинния 11-и кръг на efbet Лига. Възпитаниците на Александър Тунчев на практика си свършиха работата до 30-ата минута, когато вече водеха с 3 гола. Техни автори станаха Джелал Хюсеинов, Преслав Боруков и Умар Сако.

Арда се доближи до топ 3

На базата в "Коматево" почетното попадение за домакините отбеляза Диего Рапосо, възползвайки се от грешка на Лъчезар Котев. Така кърджалийци временно изпревариха ЦСКА и заемат четвъртото място в класирането с 19 точки. Отборът на Неманя Миланович пък е девети с 14 пункта.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Вратарска грешка коства успеха на Лудогорец срещу Локо Пловдив, "смърфовете" - непобедими (ВИДЕО)

Два гола на Борис Тютюков за Пирин закотвиха Етър на дъното

Пирин Благоевград надви Етър Велико Търново като гост с 2:0 в друга среща от родния елит. Едва в 7-ата минута Борис Тютюков прехвърли Мартин Величков и изведе "орлетата" напред в резултата. В добавеното време на първото полувреме отново атакуващият състезател се разписа, като засече центриране на Юго Комано.

Етър завърши с човек по-малко

В 62-рата минута "болярите" останаха с десет души на терена. Валери Христов беше изгонен с втори жълт картон от главния съдия Георги Кабаков за грубо влизане в краката на противник. След победата благоевградчани имат 10 точки, които им отреждат 11-ата позиция. Селекцията на Емануел Луканов пък е в дъното да таблицата с 4 пункта.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: 10 от Левски биха Славия! Бразилска самба в "Овча купел" (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес