Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Антонио Вутов: Отстраняването на ФКСБ е постижимо (ВИДЕО)

02 юли 2023, 14:57 часа • 1276 прочитания

Едно от новите попълнения на ЦСКА 1948 Антонио Вутов е категоричен, че отстраняването на ФКСБ е постижимо. Той говори пред клубната телевизия. Както е известно, „червените“ ще срещнат румънския тим във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Бившият плеймейкър на Локомотив София коментира и адаптацията му при „червените“, трансфера от „железничарите“, конкуренцията в състава на Атанас Рибарски, както и формата, в която се намира. Той сподели, че идва в тима с амбицията за спечелването на купи и медали.

Амбициите на Вутов

„Чувствам се добре. Всичко е наред. Опитвам се да се приобщавам бързо към условията. Футболистите ме приеха много добре в колектива, засега отлично. С някои от тях се познаваме, с други сега се запознаваме. Имаше интерес от страна на ЦСКА 1948. Няколко пъти се срещнахме, разговаряхме и в последния момент взех това решение“.

„Идвам с амбицията да постигаме медали, купи, да се борим за Европа всяка година. Почти съм убеден и се надявам, че тази година ще е по-добра от предходната. Конкуренцията не ме плаши. Разбира се, че е постижимо отстраняването на ФКСБ. Надявам се да де дълъг похода към Европа за нас. Трябват ми още няколко по-физически тренировки. Имаме сериозни контроли“, каза бившият футболист на Левски.

Днес пък стана ясно, че ЦСКА 1948 ще привлече младежки национал.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес