Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александър Томов: Гриша Ганчев има два огромни гряха към ЦСКА

23 август 2024, 13:01 часа • 2259 прочитания

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов изрази мнение, че доскорошният мажоритарен собственик на "армейците" Гриша Ганчев има "два огромни гряха" към клуба. Освен това Томов не скри, че не е в добри отношения с Ганчев - и се чувства излъган от него.

Гриша Ганчев излъгал Александър Томов за много неща

Попитан защо Гриша Ганчев се оттегли от ЦСКА, Томов каза следното пред "Мач Телеграф": "Не искам да коментирам този човек. Не ми е предлагал да се върна под някаква форма в ЦСКА. Той се отнесе към мен отвратително, излъга ме за много неща."

Александър Томов

Кои са греховете на Гриша Ганчев към ЦСКА?

"Той има два огромни гряха към ЦСКА. Позволи си да прати ЦСКА във "В" група и да подмени старото дружество с ново. Той получи ЦСКА без да плаща сериозна сума", заяви Александър Томов. И добави: "Когато ние придобихме ЦСКА с Прамод Митал, платихме 15 милиона евро. И това е истинската цена на този клуб. На Левски е подобна цената."

Томов коментира и слабия старт на сезона за отбора: "ЦСКА е очевидно е в тежка ситуация. Не си спомням да има такъв случай - от четири мача с три загуби да се започне. Вчера една група фенове беше при мен, има тревога във феновете. Независимо какво се случва, ЦСКА трябва да се бори за шампионската титла."

Рубриката "ВАР-ът на Actualno": В ЦСКА май пак си "играйкат"...

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес