Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Велико: ЛеБрон и Брони Джеймс станаха първите баща и син, които играят заедно в НБА (ВИДЕО)

07 октомври 2024, 12:33 часа • 353 прочитания

Зад Океана“ е рубрика на Actualno.com с автор Бойко Димитров, посветена на най-интересните събития в американските спортове.

Суперзвездата на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада ЛеБрон Джеймс за пореден път записа името си в историята на Лигата на извънземните. Снощи Краля, както наричат крилото на Лос Анджелис Лейкърс, игра заедно със сина си Брони в мач от предсезонната подготовка на „езерняците“.

ЛеБрон сбъдна голямата си мечта

LeBron and Bronny are officially the first father-son duo to share the court together 🥹💜 (via LoJoMedia/X)

Posted by Lakers All Day Everyday on Sunday, October 6, 2024

По този начин ЛеБрон и Брони станаха не само първите баща и син в историята на НБА, които играят заедно на паркета, но и първите, които го правят за един и същ отбор. По този начин суперзвездата сбъдна голямата си мечта в последните години – да дели игрището със своя наследник.

Bronny and LeBron share the court for the first time together as Lakers 🙌

Posted by NBA Updates on Sunday, October 6, 2024

Статистиката на ЛеБрон и Брони

LeBron James against the Suns tonight: 19 PTS, 5 REB, 4 AST & 2 BLK in 16 mins Bronny James: 0 PTS, 2 REB, 4 TO in 13 mins

Posted by Basketball Forever on Sunday, October 6, 2024

ЛеБрон и Брони играха за Лейкърс в мача на тима срещу Финикс Сънс. Мачът обаче завърши с успех за „слънцата“ със 118:114. Джеймс-старши се отличи с 19 точки, 5 борби, 4 асистенции и 2 чадъра за 16 минути игра. Брони пък прекара 13 минути на паркета, в които не отбеляза точки, но хвана 2 отскочили топки. Младокът обаче направи и 4 грешки.

Автор: Бойко Димитров

ОЩЕ от "Зад Океана": Почина една от най-големите легенди на баскетбола и НБА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес