Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Израелски журналист: Нашите съседи са в робовладелския строй и миролюбието го приемат за слабост

07 октомври 2024, 08:10 часа • 783 прочитания

Нашите съседи в Ливан, Палестина, Йемен са част от робовладелско общество и за съжаление се оказва, че за тях са разбираеми само действия на насилие. Това казва израелският журналист Игор Лернер по израелската рускоезична радиостанция "Лучшее радио".

Ето и цялото му изказване, цитирано от телеграм канала "Обзиратель":

"Хванаха една млада жена до колата, но тя се съпротивляваше, не им позволяваше да я съблекат. Тогава те я хвърлиха на земята, а един от терористите взе лопата и я обезглави, главата й се търкаляше по земята." Това е разказ на свидетел и съвсем не е единичен случай на изнасилване и избиване на жени по време на музикалния фестивал "Нова" преди година, на 7 октомври. Имаше още много, много такива случаи.

Още: Ювелирна операция: Как Мосад програмира пейджърите така, че от "Хизбула" да използват и двете си ръце

И отговорът на въпроса защо палестинците са стадо зверове беше даден миналата седмица, когато се разбра за спасяването на язидско момиче в Ивицата Газа. Тя е била отвлечена преди 11 години, когато е била едва 11-годишна, след което търговците на жива плът са я предавали от ръка на ръка, докато накрая е попаднала в Газа. Ясно е, че това не е единствен случай в Газа. И е ясно, че всички съседи са знаели и са били съгласни редом до тях един човек да бъде държан в робство. Разтърсващо ВИДЕО: Израелците спасиха от Газа иракско момиче, отвлечено от "ИДИЛ" като дете

И още нещо. Оказва се, че ако периодично ние [Израел] не извършваме актове на насилие срещу нашите съседи - палестинците, ливанските шиити и жителите на Северен Йемен, то тези произлезли от робовладелското общество хора ще смятат поведението ни за проява на  слабост и тогава ще се случват такива неща като 7 октомври 2023 г. [нападението на "Хамас" срещу Израел, при което бяха зверски убити около 1200 израелци]", завършва журналистът.

Израел уби и наследника на Насрала само 8 дни след като той пое поста му (СНИМКИ, ВИДЕА)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес