Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЖИВЕЙ АКТИВНО! С NESCAFE CLASSIC НА ПЛАНИНСКОТО БЯГАНЕ „ВИТОША – МОЯТА ПЛАНИНА”

25 септември 2015, 15:02 часа • 8263 прочитания

Най-добрите български планински бегачи Шабан Мустафа, Милица Мирчева, Йоло Николов, кениецът Пол Коеч и националът по ски бягане Андрей Гридин ще се включат в надпреварата.

На 27 септември (неделя) в София Витоша ски АД организира за втора година планинското бягане „Витоша – моята планина”. В надпреварата ще се включат близо 300 любители на планината, сред които най-добрите български планински бегачи в лицето на Шабан Мустафа, Милица Мирчева, Йоло Николов, кениецът Пол Коеч и националът по ски бягане Андрей Гридин и над 30 деца. Водещ ще бъде Део, а Ути Бъчваров ще приготви питателна въглехидратна храна за маратонците. 

Трасето тази година е с дължина 16 км, а старът ще бъде даден в 10.00 часа на площада в квартал Бояна в столицата. Маршрутът преминава през местността „Златни мостове” и финишира на хижа Алеко.  

Като част от 10-тата годишнина на инициативата кампанията за балансирано хранене и активен начин на живот ЖИВЕЙ АКТИВНО! Нестле България подкрепя планинския маратон и ще осигури чаша ароматно NESCAFЕ Classic за всички участници в събитието.

 Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда ежегодно и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот на Нестле България. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! продължава да се разраства и все повече хора участват в кампанията, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес