Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ателиета по рисуване ще се провеждат на о. Св. Анастасия

24 юни 2020, 07:50 часа • 10767 прочитания

Остров Света Анастасия ще се превърне в художествено ателие, в което всеки ще може да даде простор на своя талант и да рисува по нестандертен начин със сангрия. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. Проектът се нарича "ОСТРОВна МАГИЯ" и се осъществява със съдействието на Арт Студио/Be creative.

"Всеки четвъртък, само срещу 35 лв. ще имате възможност да рисувате с Арт Студио/Be creative. В цената са включени всички необходими материали за рисуване. Инициативата стартира на 25 юни, а темата на първото издение е задъчната "Дама с макове". Участието в ателиетата става само след предварителна резервация на тел. 0882 004 124 - активен е всеки ден от 9.00 до 17.00 часа или на email: reservation@gotoburgas.com", посочват от Общината.

Тръгването от "Магазия 1" е в 17.30 часа (необходимо е да бъдете на пристана в 17.00 часа, за да се избегне струпването на хора). Пристигането на острова е в 18.00 часа, а отплаването обратно - в 21.00 часа.

"Ако не планирате да участвате в ателиетата, може просто да се насладите на залеза от терасата на лекарната с чаша вино или да вечеряте в ресторант "100 години назад", който предлага автентична кухня с морски специалитети, приготвени по стари бургаски рецепти. Побързайте! Местата са ограничени! Провеждането на събитието става при записани минимум 5 човека", заявиха още от Общината.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес