Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Влакчето на ужасите: Деца висят 3 часа с главата надолу заради повреда (ВИДЕО)

05 юли 2023, 15:11 часа • 2911 прочитания

Посетители на парк с атракциони, решили да се повозят на увеселително влакче, се оказаха с главите надолу часове наред заради техническа повреда. Инцидентът се е случил в Крандън, Уисконсин в САЩ в последния ден на фестивала "Forest County" на 2 юли.

На влакчето са се возели 8 души, 7 от които деца. В един момент техническа повреда кара атракционът да спре да функционира и просто да "замръзне" на едно място, оставяйки пътниците в него висящи надолу с главите в продължение на три часа. На място веднага е дошъл технически екип, но дълго време не е успял нито да отстрани повредата, нито да помогне на хората да се измъкнат от ужасяващата ситуация. Извикан е и екип на пожарната, който да помогне в спасяването на хората.

ОЩЕ: Човек загина при инцидент в увеселителен парк в Швеция (ВИДЕО)

Все още не е ясно какво е причинило внезапното спиране на влакчето. "Всичко, което знаем, е, че става дума за технически проблем, който е предизвикал "засядането" на атракциона", казва капитан Бренан Кук от пожарната, пише DailyStar.

"Много е тежко да чуваш как детето ти вика името ти и иска помощ, а ти не можеш нищо да направиш", коментира майка, чиито две деца са били във влакчето.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес