Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тръмп бесен на Fox News заради интервю с Бърни Сандърс

17 април 2019, 08:40 часа • 1629 прочитания

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се ядоса на уж любимата си телевизия Fox News заради излъчена едночасова среща със сенатор Бърни Сандърс, предаде БГНЕС.

В Twitter, президентът разкритикува едночасовия разговор със Сандърс, като дори насочи гнева си към водещия на Fox News Брет Байер, един от модераторите на събитието.

„Толкова странно е да гледаш Лудия Бърни по @FoxNews - написа Тръмп. "Не е изненадващо, че @BretBaier и" публиката "бяха толкова усмихнати и приятни."

Тръмп също така се изказа и за наемането от демократите за политически стратег Дона Бразиле като сътрудник. "Много странно, а сега имаме „@доннабразил“?“, написа Тръмп в Туитър.

За разговора с Бърни Сандърс, Fox News събра разнообразна публика. Според Байер тя включва "много демократи", както и републиканци, независими, демократични социалисти и консерватори. Това доведе до редица предложения на Сандърс - като медицинско осигуряване за всички – идея, която получи бурни аплодисменти от публиката. Някои въпроси, като дали да се позволи на престъпниците да гласуват, бяха посрещнати с освиркване.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес