Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поредно обвинение в изнасилване за Пъф Деди, този път на 13-годишно момиче

22 октомври 2024, 09:29 часа • 439 прочитания

Американският рапър Пи Диди, познат и като Пъф Деди, който в момента е в затвора по обвинения в изнасилване и трафик на хора, получи нови обвинения. Той беше обвинен в изнасилване от още седем жени, две от които са били непълнолетни по време на престъплението: едната е била на 17 години, другата - на 13. Това съобщава "Daily Mail", цитирайки адвокат Тони Бъзби.

Твърди се, че Пи Диди е упоявал жертвите си, включително непълнолетните, и след това ги е изнасилвал. Според адвоката материалите по делото скоро трябва да бъдат оповестени. "В досието по делото се споменават още няколко души, но към момента те не са посочени като обвиняеми". Той също така добави, че Пи Диди може да го очаква "безкраен поток от съдебни дела" в близко бъдеще.

По-рано една от жертвите му каза, че я е изнасилил, за да си отмъсти за думите, че е замесен в смъртта на рапъра Тупак Шакур. Преди това той също я упоил.

Още: Примката се затяга: Пъф Деди се сдоби с нови обвинения за сексуални престъпления

Пъф Деди в затвора

Снимка: Getty Images

Пи Диди е обвинен в сексуално насилие и трафик на хора поради известните си "бели партита", на които присъстваха множество знаменитости, докато насилието и дори педофилията се случваха при закрити врати.

За една от жертвите на самия Пи Диди се смята Джъстин Бийбър, който беше приятел с него в самото начало на кариерата му - като тийнейджър, припомня БГНЕС.

Още: Журналист: Бионсе има повече кръв по ръцете си от Пъф Деди

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес