Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Певица се притесни и започна да псува, пеейки химна на САЩ (ВИДЕО)

28 октомври 2024, 10:49 часа • 709 прочитания

Американската певица Лумис влезе в историята с необичайното си изпълнение на химна на САЩ, случило се по време на дебат на независими кандидати за президент на страната по телевизионния канал C-SPAN. Изпълнението ѝ бе излъчвано на живо както онлайн, така и по радиото.

Още: Българските избори ще са несравнимо по-честни от американските

Да псуваш по време на химна

Въпреки че започна уверено и пя наистина впечатляващо, явно Лумис е била доста притеснена. В един момент тя не успя да вземе определен висок тон и вместо да продължи, започна да се ядосва и леко да псува. След това попита дали не може да започне отначало, но от екипа ѝ казаха, че няма как, защото е на живо.

След като разбра, че и да не иска, трябва да продължи да пее, американката призна, че е супер притеснена, но все пак успя да довърши и да получи аплодисментите на всички в телевизионното студио.

Извинение от певицата

След като видеото с лошото ѝ изпълнение се разпространи в интернет, Лумис публикува изявление, в което се извинява. Тя казва, че благодари, че ѝ е бил даден този шанс и че хората са повярвали в нея. Лумис признава, че е сгрешила, но се надява нейното негативно представяне все пак да се превърне в нещо позитивно.

Още: Тръмп закъсня с 3 часа за митинг, разочаровани избиратели си тръгнаха преди да дойде

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес