Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Канадски депутат гол на заседение и уринира пред камерата

28 май 2021, 14:40 часа • 3247 прочитания

Член на канадския парламент се извини, след като като уринира пред камерата по време на виртуална законодателна сесия. Това се случва малко повече от месец, след като беше хванат гол във „виртуалния” парламент, съобщи „Нюзуик”, цитирани от БГНЕС.

46-годишният Уилям Амос, член на либералната партия на канадския премиер Джъстин Трюдо , разкри инцидента в изявление в четвъртък вечерта и потвърди, че ще напусне позициите си в комисията, но не и като депутат.

"Снощи, докато присъствах на висшето заседание на Камарата на общините, в непублична обстановка, уринирах, без да осъзнавам, че съм бил пред камерата. Дълбоко съм смутен от действията си и страданието, което те може да са причинили на всеки, който е бил свидетел", пише Амос .

"Макар и случайно и невидимо за обществеността, това беше напълно неприемливо и се извинявам безрезервно. Ще се оттегля временно от ролята си на парламентарен секретар и от задълженията на комисията, за да мога да потърся съдействие.

"Ще продължа да представлявам своите избиратели и съм благодарен, че съм гласът им в Парламента. Дълбоко оценявам подкрепата на моя персонал и любовта на семейството ми."

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес