Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Церемонията за наградите "Еми" ще бъде на 19 септември

12 август 2021, 21:00 часа • 1832 прочитания

Церемонията по връчването на телевизионните награди „Еми“ ще се проведе на открито в Лос Анджелис на 19 септември поради нарастващата загриженост на обществото относно пандемията от коронавирус, съобщи телевизионната академия, цитирана от Ройтерс.

Според първоначалния план церемонията трябваше да се проведе на закрито пред ограничен брой известни личности.

"Телевизионната академия и CBS са решили да бъдат домакини на всички събития на „Event Deck“ на живо в Лос Анджелис, точно зад „Microsoft Theatre", се казва в изявлението.

„Event Deck“ за събития в центъра на Лос Анджелис е открито пространство с голяма шатра.

В изявлението се казва, че всички промени в местоположението са последвани от разговор - консултация с експерти по здраве и безопасност на окръг Лос Анджелис.

Ще има и допълнителни ограничения за броя на хората, поканени на наградите, включително тези, номинирани за най-високите отличия на американската телевизия.

„За съжаление това означава, че не всички номинирани артисти ще могат да присъстват на тазгодишните награди“, заявиха организаторите на церемонията.

Миналия месец Лос Анджелис възстанови решението да се носят маски във всички затворени публични институции и компании, поради нарастващия брой коронавирусни инфекции във втория по големина град в Америка.

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес