Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бритни Спиърс излиза от социалните мрежи

15 септември 2021, 20:40 часа • 1420 прочитания

39-годишната Бритни Спиърс изтри профила си в Instagram и написа в Twitter, че временно няма да използва социалните мрежи.

Миналата седмица американската певица обяви, че ще се омъжи за актьора Сам Асгари, с когото се среща през последните пет години.

Спиърс използва Instagram, за да документира ежедневието си, а през последните месеци социалната мрежа служи като платформа за последните новини за съдебния процес с баща й настойник.

Миналия юни, когато започна съдебно дело заради възможността й да се освободи от попечителството на баща си Джейми Спиърс, който контролираше изцяло нейните финанси и личен живот, тя се извини в Instagram на феновете си, че „се преструвала, че е добре“. докато самата тя страдала от това, което нарича „оскърбително настойничество“.

Това беше първият официален коментар на звездата за правната битка с баща си.

Тя също така заяви, че преди не е говорила поради гордост.

Джейми Спиърс се оттегли от попечителството на дъщеря си през 2019 г. поради здравословни проблеми и беше заменен от Джоди Монтгомъри, която беше мениджър на певицата.

В същото време Спиърс все още отговаряше за организацията на бизнеса на певицата.

Бритни Спиърс отказа да действа под негова опека.

Миналата седмица Джейми Спиърс подаде документи за прекратяване на попечителството в съда в Лос Анджелис. Съдебното заседание е насрочено за 29 септември.

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес