Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-годишно дете застреля сестра си в Калифорния

18 юли 2023, 09:15 часа • 1193 прочитания

Момиченце на една година е било застреляно от 3-годишното си братче в Калифорния.

Сигналът за инцидента е подаден в 7:30 часа местно време в понеделник, когато в шерифския отдел на окръг Сан Диего е постъпило обаждане за стрелба в къща във Фалбрук, на около 56 мили северно от Сан Диего, предаде "Скай нюз".

ОЩЕ: Мъж застреля предполагаем терорист, прегазил хора в Йерусалим (ВИДЕО 18+)

От там съобщиха, че пристигналите на място полицаи са потвърдили, че малчуганът е успял да се сдобие с "необезопасен пистолет", а едногодишното дете е получило травма на главата.

На този етап не се съобщава името на нито едно от децата.

"На мястото на инцидента пристигнаха служители на пожарната и я транспортираха до болница "Паломар". Въпреки усилията за спасяване на живота, тя е обявена за починала около 8:30 часа сутринта", съобщиха от шерифския отдел. 

Следователите от отдел "Убийства" на шерифа работят по събирането на повече информация, за да установят обстоятелствата на смъртта. Няма неизяснени заподозрени и няма заплаха за обществото. Разследването продължава.

В изявлението се допълва, че за инцидента е уведомена окръжната прокуратура на окръг Сан Диего и е насрочена аутопсия за установяване на причината и начина на смъртта, пише БГНЕС.

ОЩЕ: Филипински губернатор бе застрелян у дома си

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес