Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Свинска опашка рулззз

15 април 2016, 09:50 часа • 8262 прочитания

Перата (Петър Низамов) е действал напълно според НПК. Разхождахме се в гората, не сме били ловци на бежанци, не сме искали да ограбваме никого – просто тези хора, които трябва да пазят границата, не си вършат работата. Това заяви приятел на Перата – Тодор, според когото Перата вързал афганистанците, за да не му застрашат живота.

Коментар на редактора

Не се гаси туй що не гасне! НПК, ГПК, ДНК, WTF – няма значение! Свинската опашка да се вее! Понеже момчето т.е. Перата си има семейство, работа, трябва да го пуснат, добави сестра му и аз подкрепям! При едно условие обаче – щом го пуснат, моментално с Тодор, който бил охранител и се занимавал жиу-жицу, да си направят излет на жълтите павета! Да не забравят и Динко, да не се помайват, ами да носят свинските опашки. Там, на жълтата полянка, има много такива опасни елементи, истински мимикранти, които застрашават не само региона пред Цар Освободител, ами цялата българска земя.

Нека Перата и Динко ни поведат – на АТВ-тата със свинските опашки отпред. Ще връзваме на поразия представители на фауната на жълтите павета и хайде към Турция. Може и в колет за Сирия, само се притеснявам, че пощите ни понякога не смогват с далечни пратки, но това са рисковете на професията. А като свършим там, тръгваме към хотел „Берлин”. После и през Банкя, че да пийнем една студена вода. Не за друго, може пък да ни дойде акълът - никога не се знае!

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес