Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Симулантите управници

18 май 2017, 09:39 часа • 7813 прочитания

Коментар на редактора

Съвсем се изтърка плочата на сериала "Б.Б.". Натъкмява се някакъв спорен законопроект, някой обръща по-сериозно внимание, следват протести и ако законопроектът не е твърде важен за „нашите“, бива пращан в забвение.

За неразбралите и забравилите – под законопроекта на "Обединени патриоти", като вносители стоят имената на депутати от ГЕРБ. Например – Менда Стоянова. Но сега само Валери Симеонов и компания обират негативите.

Най-жалкото в цялата история е, че този законопроект изобщо нямаше да е проблем, ако срокът беше удължен за всички земеделски земи, които НЕ се намират в защитени територии или в зона „А“ и зона „Б“ на Черноморието. Вместо това си играем пак на стабилност – ГЕРБ вече не подкрепят, но законопроектът всъщност не облагодетелствал застрояването на Черноморието. Ами щом не го облагодетелства, защо тогава няма подкрепа от партията на Бойко Борисов – заради десетина души във вторник вечерта на жълтите павета? Утре, ако десетина души излязат на същите тези павета и поискат всички от ГЕРБ да се качат на покрива на парламента и да скочат, пак ли така ще стане? Или ще скочат само някои, по-маловажни "жертви"?

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес