Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Малко суши, адвокати има ли?

29 март 2019, 12:00 часа • 4606 прочитания

Тъй като примката около Кубрат Пулев се затяга и нищо чудно да се окаже, че ударът, който понесе от Кличко, ще се окаже по-лек от целувката с тази прекрасна дама Джени Суши, ние сме длъжни да проверим няколко вариации по темата. И то по-най-важния въпрос: кога сексуалното насилие е сексуално насилие.

Ето например няколко хипотези:

1) Първо зависи кой ще те целуне. Ако Джени Суши беше целуната от Леонардо Ди Каприо или Брад Пит, това не е сексуално насилие, а много сладко. Обаче като целуне разкървавен и мускулест българин, тогава вече говорим за сексуално насилие. Накратко: сексуалното насилие зависи от външния вид на насилника и може само заради определена конфигурация на чертите да мигрира от приятелска и романтична целувка до уронващо достойнството ти преживяване.

2) Вторият критерий е дали тоя дето те е целунал има кинти. Ако няма кинти, просто му биеш един шамар. Ако има кинти обаче, това моментално става зверско посегателство. 

3) Много зависи с кого говориш после. Суши с голям кеф си качва клипчето в нета, после и снимка в Instagram и не изглежда сякаш притеснена. После обаче й звънят крупните адвокати. Крупните адвокати споменават онези хубави суми, които все пак могат да се спечелят. Изведнъж на следващия ден Суши осъмва с друг акъл. Фриволното й поведение и тази веселяшко-разкрепостена усмивка изведнъж застива в сериозен депресиран поглед. Та целият минал ден е минал в адвокатската кантора, където й е обяснено на принципа на хипнозата: "Повтаряй след мен:

"Аз съм жертва на сексуално насилие".

"Аз съм жертва на сексуално насилие". 

Браво Джени! 

4) Ако това беше станало преди 10 години, нямаше да е сексуален тормоз. Едно време повече минаваха метър тия работи. С  #MeToo наоколо обаче вече се отвори цяло бойно поле на действие и това поле има много повече общо с лесното трупане на огромни суми от адвокатски дела, отколкото със справедливостта. Сега е и моментът изведнъж да изскочат страшно много потърпевши, които да кажат че през 1996-та година в дискотека в Студентски град Кубрат Пулев пак е направил тая работа и оттогава животът ти е напълно съсипан (странно как обаче се оказва съсипан точно през 2019-та, тогава чак си осъзнал, че е съсипан, през 96-та ти е било готино, щото тогава това беше супер)

5) Все пак ми се ще да се зададе един принципен въпрос. Въпросната Джени Суши твърди, че е третирана като сексуален обект. Но въпросната Джени Суши все пак - така ми се струва - е посветила немалка част от живота си и публичното си поведение, за да се превърне в сексуален обект. Има нещо много забавно в това Instagram-ът ти да е посветен на това как се снимаш гола и се покриваш със суши, да се нашибаш със силикон до врата, да отвориш приветливо деколтето, а после да се окажеш страшно фрустрирана от това, че някой е погледнал на теб като на сексуален обект. А като на какво да погледне - като на маса за суши ли? 

 

Автор: Райко Байчев

Райко Байчев
Райко Байчев Отговорен редактор
Новините днес