Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Измамата в клипа за европредседателството

08 януари 2018, 09:39 часа • 18107 прочитания

Няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед - така е озаглавен официалният клип за европредседателството на България, което на практика ще започне на 11 януари.

Коментар на редактора

Всеки по-наблюдателен веднага ще забележи - рекламираме се точно с това, което отричат масово управляващите ни политици, че и опозицията ни. Девствени плажове, непокътнати планини, че даже и кадър с вятърен парк (ВЕИ) - по-голямо лицемерие от това трудно се намира. Нали развиваме регионите и даваме хляб на хората, като позволяваме застрояване с промяна на планове на управление, а после дрънкаме как нямало да се строи, нищо, че в официалния документ пише друго? Защо тогава не показваме развитието на Пирин и слънчевите хотели? Нали алкохолният туризъм ни е предимство - къде е Слънчев бряг, какви са тези диви плажове на клипа? Можеше поне Валери Симеонов да бъде показан как пъди, гони и се разправя с шума! Нали ВЕИ-тата са виновни за всичко в енергетиката - какво правят във видео представянето ни?

Лицемерието е характерна политическа черта, но в България привкусът винаги е различен, един такъв ... роден. И все още има достатъчно влюбени, замръзнали в първия поглед, за да ги има и такива клипове. А с тях даже се правим, че каним чужденците - забравихме ли, че и в тях не се влюбваме от пръв поглед? Розово, Елин Пелин, Белене ... добре дошли!

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес