Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Форум: Бизнесът в действие

25 март 2012, 08:15 часа • 1418 прочитания

Форум "Бизнесът в действие" в УНСС, 6-то издание

Софийското издание на "Бизнесът в действие" в УНСС (23 - 25 март 2012) е ежегодно събитие, реализирано от студентска организация AIESEC.

По време на тазгодишното, шесто издание на бизнес форума, водещи фирми ще се срещнат със студенти и ще ги предизвикат, като им дадaт за решаване реални бизнес казуси.

При тазгодишното издание на "Бизнесът в действие", желаещите да участват студенти ще преминат през етап на селекция под формата на онлайн въпросник, който ще допринесе компаниите да получат компетентни участници, а делегатите да имат шанс да покажат уникалните си способности точно в областта, в която са най-запознати. Формулярът за участие ще бъде отворен на 1-ви март 2012.

Селекцията на студентите зависи най-вече от опита им в сферата на зададения казус. Целта на "Бизнесът в действие", както миналата, така и тази година е да се даде възможност на участниците да покажат своите познания и умението да приложат на практика наученото от университета.

Събитието ще започне с откриване и презентации, дискусии и обучителни семинари, изготвени от специализирани обучителни компании и харизматични обществени личности.

През втория ден ще се проведе представяне на компаниите, като всяка ще има свой информационен щанд, последвано от решаването на казусите. Предварително селектираните участници ще бъдат разделени на отбори и ще работят на състезателен принцип.

На третия ден решаването на казусите ще продължи и ще се представят решенията, а в късния следобяд ще се проведе награждаването на победителите.

Официалното закриване на събитието ще бъде последвано от коктейл.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес