Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Продължава АНТИСПИН кампанията за безплатно и анонимно консултиране и изследване за ХИВ

20 септември 2014, 10:36 часа • 13064 прочитания

Изготвен е график на АНТИСПИН кампания за безплатно и анонимно консултиране и изследване за ХИВ, съобщиха организаторите.

Във връзка с лятната АНТИСПИН кампания мобилни кабинети за безплатно и анонимно консултиране и изследване за ХИВ ще бъдат разположени при следния график:

Габрово

Населението в Габровска област ще има възможност да се изследва анонимно и безплатно в Микробиологична лаборатория при РЗИ –Габрово всеки ден от началото на кампанията от 7.30 - 16.00 часа.

Във връзка с лятната АНТИСПИН кампания 2014 г. медицински специалисти от РЗИ - Софийска област ще предоставят услуги по доброволно консултиране и изследване за ХИВ на 25. 09. 2014 г. в гр. Елин Пелин

Стара Загора

Мобилни медицински кабинети за безплатно и анонимно консултиране и изследване за ХИВ ще бъдат разположени при следния график:

20.09 и 21.09.2014 г. – Фестивал на различния поглед съвместно с клуб „Зараза” гр. Стара Загора

Ямбол

РЗИ–Ямбол организира Дни на Отворените врати под мотото ''Направи си тест за ХИВ!'' от 20 август до 20 септември 2014 г. Всички желаещи могат да установят своя ХИВ статус в лабораторията на РЗИ – Ямбол с адрес: гр. Ямбол, ул. ''Димитър Благоев'' № 71, РЗИ- микробиологична лаборатория в отдел „МИ”, Д „НЗБ”.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес