Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Парфюми Мартинез с втори магазин в град Ямбол

13 ноември 2020, 11:30 часа

“MARTINEZ perfume” има удоволствието да отвори втори магазин в град Ямбол. Той се намира на територията на Retail Park Yambol. Първият е открит през август 2018-та година и се намира на ул. Търговска 35.

Като почитатели на бранда решихме да ви "разведем" из новия магазин и да ви покажем на какво залагат парфюмеристите в този обект. 

За тези, които не знаят - брандът за парфюми Мартинез предлага парфюми в клас “Авторска парфюмерия”, селектирани, произведени под строг контрол, бутилирани и опаковани с грижа, прецизност, внимание към детайла и пълна отдаденост за постигане на перфектен резултат всеки път в собствена база в България.

Мартинез работи с  френски производители на парфюмни композиции с ясен произход и характерни качества, които познавачите могат да разпознаят в парфюмите от бранда.

Ние вече се убедихме в качеството и трайността им в този материал. А ти?

Освен парфюмите на Мартинез, ароматът INSOMNIA и авторската си колекция от 5 парфюма, наречена Private Collection, брандът предлага и ароматни дифузери, ароматизиращи спрейове за текстил на водна основа, щадящи тъканите, ароматни свещи, натурални сапуни с етерични масла и дезинфектанти за ръце. 

"На новото място залагаме на още по-висок стандарт при обслужване на клиентелата си, лесно достъпна локация с осигурени паркоместа, луксозна обстановка и персонално отношение към всеки посетител.", споделят от бранда.

Напомняме, че компанията е създадена през 2014 г., базирана е в Русе и за кратко време успява да отвори физически магазини из цялата страна - Бургас, Варна, София, Кюстендил, Пловдив, Благоевград, Хасково, Свиленград, Пазарджик, Сливен, Велико Търново, Плевен, Русе, Силистра, Исперих, Добрич, Казанлък, Стара Загора, Димитровград, Търговище, Шумен. 

Хиляди доволни клиенти изразяват радостта си от отварянето на нови физически обекти в страната и възхищението си от продуктите, като обсипват страницата на Мартинез в социалните мрежи със суперлативи. 

По наше мнение - напълно заслужено.

Илиана Симеонова
Илиана Симеонова Отговорен редактор
Новините днес