Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Забраняваш секса - отпадаш от Световното

03 юли 2014, 10:43 часа • 7919 прочитания

Табутата за секс в лагера на отборите се оказа грешен подход на световното и четирите “най-железни” в правилото тима са аут от Мондиала, пише "Труд". Русия, Босна и Херцеговина, Мексико и Чили държаха половинките далеч от звездите си в Бразилия. Е, сега асовете ще имат много време за тях...

Германия и Холандия дадоха команда “свободно” на съпругите и приятелките на играчите да отседнат в същия хотел с отбора. И газят на световното като са най-надеждният залог от европейските представители за триумф в Бразилия.

Френският селекционер Дидие Дешан и бразилският му колега Луис Фелипе Сколари разрешиха секс, но “без акробатики и екстравагантни неща”. Отборите им са сред последните осем. Аржентинците получават по един свободен ден за половинките си в седмицата. И те са на четвъртфинал. Колумбия е единственото изключение, но се говори, че след успеха срещу Уругвай и там е дадена команда за “свиждане” с любимите жени.

Не е правило, но явно близостта на половинките помага. Поне в Бразилия. На миналото световно испанските шампиони бяха далеч от съпруги и приятелки с изключение на вратаря Икер Касияс. Неговата годеница Сара Карбонеро беше дори на терена просто защото е репортерка и отразяваше отблизо мачовете на “Ла Фурия”.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес