Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ван Перси: Не помня мач в последните 5-6 години, в който да не съм чувствал болка

09 юни 2014, 12:23 часа • 8185 прочитания

Нападателят на Холандия Робин ван Перси обяви, че е напълно възстановен и ще вземе участие предстоящия двубой с Испания в петък.

Двата тима се срещат в повторение на финала на световното първенство преди 4 години, а привържениците на Лалетата бяха разтревожени заради поредните здравословни проблеми на играча.

Ван Перси страдаше от проблеми в слабините, но сега е убеден, че ще е на линия за сблъсъка с Ла Фурия, макар и да признава, че от доста време винаги е измъчван от някаква травма.

„По отношение на проблема в слабините той е излекуван и тренирам нормално. Напълно готов за мача с Испания. Те са добър отбор, но същото се отнася и за нас” заяви футболистът на Манчестър Юнайтед.

„Честно казано не си спомням двубой през последните 5-6 години, в който да не съм чувствал болка някъде. Много често ми се случваше да имам подобни оплаквания, без дори да става въпрос за контузия. Точно така се получи с разтежението в слабините” добави той.

След силния първи сезон с екипа на Манчестър Юнайтед, Ван Перси не игра в доста мачове през последната кампания, но сега феновете на Холандия се надяват, че ще видят най-доброто от него.

 

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес