Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Роналдо разочарова Манаус, момче пострада от лютив спрей

21 юни 2014, 09:33 часа • 6587 прочитания

Дъжд и безредици посрещнаха Кристиано Роналдо и националния отбор на Португалия в Манаус. Тимът излиза в неделя срещу САЩ.

Пристигането на звездата предизвика стълкновения и задръствания по улиците на града. Въпреки проливния дъжд стотици излязоха и се струпаха пред хотела, за да видят най-добрия футболист. Почитателите на Балотели и Руни, общо не бяха толкова много, коментират медии.

В навалицата 11-годишно момче пострада от лютив спрей. Първа помощ му оказаха служители полиция. Майката на детето обвини полицията, но от там отрекоха. "Ако използваме спрей щеше да има и други пострадали", коментираха служителите на реда.

Малки и големи подгизнаха от дъжд, за да дочакат Роналдо. Автобусът на португалците пристигна с ескорт като на държавен глава. Футболистът слезе от първата врата, бързо махна с ръка и се шмугна в хотела. Почитателите му се разочароваха, почувстваха се обидени и това бе причина да избухне скандал.

4-годишният Мурило трепереше в ръцете на баща си. "Татко Роналдо още е на летището, нали?", попита малчуганът. Той се натъжи от отрицателния отговор на баща му, че футболистът вече е в хотела.

Почитателите на CR7 останаха обидени и разочаровани. Луди фенки се бяха наредили край хотела с послания към футболиста, но той дори не ги забеляза.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес