Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неймар по стъпките на Рууни - бори емоциите с помощта на психолог

04 юли 2014, 14:50 часа • 12049 прочитания

Суперзвездата на Бразилия Неймар прибягна до услугите на психолог, за да се справи с напрежението преди четвъртфиналния мач с Колумбия. Двубоят е утре, а нападателят не е в състояние сам да се пребори с емоциите и очакванията на цяла Бразилия към него и съотборниците му да спечелят шестата световна титла.

"Никога не бях правил нещо подобно и съм много доволен. Във футбола ежедневно сме заобиколени от големи емоции и имаме нужда от психолози. Те могат да ти помогнат да се чувстваш много по-спокоен", разкри звездата.

Както е известно, Неймар нерядко се поддава на емоциите. Веднъж той се разплака на тренировка, когато момче в неравностойно положение жонглира с топката пред него. Неймар показа сълзите си и преди мач на Бразилия, когато целият стадион пееше химна акапелно.

Футболистът на Барселона, както и няколко негови съотборници, се разплакаха и след драматичния мач с Чили в 1/8-финалната фаза, спечелен с дузпи.

"Този мач бе много емоционален. Бях много развълнуван, това е естествено. Всеки играч се справя с емоциите си по различен начин", коментира Неймар.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес