Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са 10-те перли в короната на Мондиала?

14 май 2014, 17:20 часа • 26895 прочитания

Много футбол и красота. Това са с две думи очакванията на света за Световното първенство по футбол в Бразилия от 12 юни до 13 юли. Английско издание направи класация на 17-те от най-красивите футболни съпруги и приятелки. Само на 10 от тях мъжете им ще взривяват трибуните на 12-те стадиона на Мондиала. Някой от футболистите с очарователни жени не попаднаха в националните тимове. Вижте, кои са десетте перли в короната на Световното по футбол в Бразилия.

Лена Жерке е гаджето на Сами Кедира (Реал, Мадрид). Блондинката прави изключение от правилото и освен красива е и умна. Тя е немски топ модел и телевизионна личност. За разлика от другите в списъка на блондинките, тя е доста умна и е завършила висше образование по маркетинг. Вече е влязла във фокуса на някои топ списания и често гостува на телевизионни предавания в германия.

Федерика Нагри вкара красотата в "Милан", въздъхват по нея футболни фенове. Тя е гаджето на Алесандро Матри, бивш играч на тима. Федерика е известна личност в Италия - Мис Рим.

Красивата Микела Куатрочиоке е законната нежна половинка на Алберто Акуилани. Който не я е виждал на стадиона със сигурност я гледа вечер в някой от множеството филми, в които тя играе. През 2009 г. хубавицата се омъжва за Акуилани и му ражда дъщеря. Тя е една най-красивите футболни съпруги.

Йолант Кабау е съпругата на Уесли Снайдер. Родената и отраснала в Испания красавица се е превърнала в голяма телевизионна звезда в Холандия. Тя получи най-много гласове за най-гореща жена в Холандия и намери своето място в списание FHM - три пъти подред. Сега тя е омъжена за Уесли Снайдер, води собствено тв-предаване и се занимава с благотворителност.

 

Една от най-горещите връзки, която продължава и до днес е тази на Оксана Андерсън и Кристиян Вилхелмсон. Двамата са гаджета от няколко години, но никой от двамата не се решава да се оженят. "Заедно сме от няколко години и вече не знам какво става", признава хубавицата. Тя е родена в Русия, но се премества в Швеция, в много ранна възраст. Работила е като певица, актриса и танцьорка за бандата Sunblock.

Зара Нара е една от най-разпалващите футболни съпруги. Тя дели спалнята си с диего Форлан, който е играл за отбори като Виляреал, Атлетико (Мадрид) и Интер (Милано). Аржентинската брюнетка е тв-водеща на спортни предавания. Получава номинацията за най-секси футболна половинка, но за да сте сигурни колко е готина, по-добре влезте в Google.

Рускинята Ирина Шейк е плътно до звездния Кристиано Роналдо. Двамата от доста време са заедно и често може да бъдат засечени. Анализатори твърдят, че това е най-дългата връзка на Роналдо, която е имал във футболната си кариера. Засега са зеадно и продължават да се забавляват. Очебийна е и грижата на Роналдо за Ирина. Но и тя самата не пропуска мач, защото докато е на трибуните Роналдо се раздава на терена и прави чудеса. А дали ще минат под венчилото, само времето ще покаже.

 

Радамел Фалкао може да вкарва огромно количество голове на терена и при това от разстояние. Той вкара и на красивата Наталия Велес. Футболистът беше определен за секссимвол и не слизаше от списанията. Наталия му го върна. Макар и за малко тя също позира за известни спортни списания миналата година. Сега е бременна и ще се премести при Фалкао в Монако.

Италия изпадна в шок, когато преди два месеца се разчу, че Джанлуиджи Буфон се развежда с чешката красавица Алена Середова. Тя е чешки топ модел и телевизионна водеща и в момента работи в Италия. Алена дълго време е била първата дама на сърцето на Буфон и от него има двама сина. За заместничка на чехкинята се натиска Илариа Д`Амико, с която Джиджи изневери.

12 години гаджета! Това са Сара Карбонеро и Икер Касияс. Сара стана част от радостта на цяла Испания. Икер Касияс я целуна пред милиони, които бяха в несвяст от спечелването на световната титла на Мондиала през 2010. Карбонеро е испански спортен репортер, предимно за футбол и е доста известна. Продължава да бъде дългогодишната приятелка на Икер Касияс.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес