Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бананов флашмоб в подкрепа на Дани Алвеш

29 април 2014, 15:42 часа • 4341 прочитания

Звезди на световния футбол направиха бананов флашмоб в подкрепа на колегата си от Барселона и бразилския национал Дани Алвеш. Балотели (Милан), Робърт Левандовски ( Борусия Дортмунд), Аксел Витсел (Зенит), бившият футболист Жулио Баптиста, Оскар (Челси), съотборниците му Давид Луис и Вилиан, Хълк (Зенит), Луис Суарес (Ливърпул), треньорът на Скуадра Адзура Чезаре Прандели, Лукас Моура ( ПСЖ), Серхио Агуеро (Манчестър Сити) и други си направиха снимки с банан. В битката срещу расизма, с обеления жълт плод се снима и тъмнокожият полузащитник на Манчестър Сити Яя Туре.

Така всички потвърдиха думите на Неймар: Всички сме маймуни. Обаче такива, на които с удоволствие им се възхищават по 90 минути и ги боготворят. Повечето от тях ще излязат на терена на Мондиала в Бразилия, за да защитават честта на националните си знамена. И на Мондиала те ще са част от феър плея и против разисма и насилието.

Дани Алвеш стана участник в удивителен инцидент по време на мача с Виляреал от 35-ия кръг на шампионата на Испания. Футболистът трябваше да изпълни ъглов удар и към него полетя банан. Бразилецът обаче не се смути, взе банана и си хапна преди да изпълни удара.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес