Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Балотели: Чака ни дуел между два отбора, не между двама играчи

24 юни 2014, 17:33 часа • 5953 прочитания

Нападателят на Италия Марио Балотели посъветва съотборниците си да се фокусират предимно върху собствената си игра, а не върху тази на съперника.

"Мачът Италия - Уругвай няма да бъде сблъсък между двама играчи, а между два отбора, които искат да стигнат по-далеч. Ние ще се борим, за да оцелеем и имаме предостатъчно мотивация за това. Ще бъда много щастлив, ако спечелим, вместо ако загубим, но аз вкарам гол. Уверен съм, че и Суарес мисли по подобен начин", коментира Балотели.

Звездата на "адзурите" коментира и неотдавнашната загуба от Коста Рика.

"Във футбола и това се случва. Ето защо тази игра е толкова непредсказуема. Играхме добре и създадохме положения, но не успяхме да ги реализираме. Но, въпреки това, знаем, че можем да победим във всеки мач. Длъжни сме да приемем някои поражения, независимо от това какви емоции ни носят те. Това вече е в миналото. Готови сме сега да продължим борбата", заяви нападателят.

Балотели сподели мислите си и за негативните изненади в турнира - отпададнето на Англия и Испания и възможността Португалия също да си събере куфарите за дома.

"Това е хубаво за футбола. Ние не сме изненадани, защото сега разликата между отборите е много малка. В заключителния етап на турнира всеки играч, дори и аз, може да успее на терена", завърши италианският национал.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес