Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Започна седмото издание на фестивала Vola Open Air

27 юли 2019, 13:12 часа • 1466 прочитания

За 7-ма поредна година връх Околчица във Врачанския Балкан събира любители на хип-хоп музиката от цялата страна, предаде кореспондентът на Actualno.com.

Фестивалът Vola Open Air започна с изпълнения на едни от най-известните музиканти от Европа. Събитието бе посетено и от кмета Калин Каменов и евродепутата Андрей Новаков.

Седмото издание на музикалния форум ще продължи до 28 юли, като в селекцията са включени топ имената на белгийския ъндерграунд рапър Killamatic, холандския дръм'н'бейс продуцент LENZMAN, който ще бъде в компанията на МС ABNORMAL SLEEPZ, американския изпълнител и продуцент Illa J с проекта ILLA J Live Band и новаторската група DASHE.

В рамките на програмата за посетителите са подготвени разнообразни игри и забавления. Участие ще вземат майстори на графити изкуството, йога инструктори, цирк „Комбино“, ще се предлагат оригинални хендмейд предмети, а за най-малките гости ще се погрижат приятелите от Puzzled.

За гостите на фестивала организаторите са предвидили обособена къмпинг зона.

Събитието е подкрепено от Фондация „Америка за България“, Община Враца, дирекция на ПП "Врачански Балкан" и "Стройрент".

Снимка: Архив

Анелия Костова
Анелия Костова Отговорен редактор
Новините днес