Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Още два нови санирани блока в Мездра

28 ноември 2018, 11:29 часа • 959 прочитания

Като подранил Коледен подарък в Мездра откриха две нови санирани сгради по Националната програма за енергийна ефективност. С тях броя на блоковете, които се санират по Програма „Региони в растеж в железничарския град става 30.

На тържеството по повод откриването им кметът на община Мездра, инж. Генади Събков, каза: „Поздравления за упоритостта, за това че устояхте на емоциите покрай санирането на жилищата ви. Въпреки, че започнахме реновирането на фасадата на блоковете в тежък период, факт е, че те вече са завършени. Цялата документация е оформена в съответствие с нормативните документи и искам да благодаря на колегите от Общинска администрация, че успяха да се справят с всички изисквания на управляващия орган на Националната програма.“

Кметът пожела да обгрижват новата си придобивка и да се радват на подранилите коледни подаръци от Община Мездра, като подари на домоуправителите на двата блока икони, които да закрилят хората в жилищните сгради.

Протойерей Данаил Цинцарски отслужи водосвет и пожела на ползвателите Господ и Богородица да бдят над тях и над новите им придобивки.

Анелия Костова
Анелия Костова Отговорен редактор
Новините днес