Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

100-годишна баба отпразнува рождения си ден във врачанския дом за стари хора„Зора“

21 март 2019, 13:20 часа • 5069 прочитания

В деня на първа пролет баба Катинка Цветкова Найденова отбелязва стотния си рожден ден. Тя живее в Дома за стари хора „Зора“ във Враца и е от първите, които са настанени в дома. Тържеството бе организирано от директора на Дома-Калинка Николова и социалните работници на дом „Зора“.

Сред гостите на тържеството бе и кметът на Враца Калин Каменов. Той пожела на баба Катинка да бъде здрава, да се радва на своите близки и на хората, които я обичат, ценят и обгрижват и подари на столетницата кошница, огромен букет с цветя и поздравителен адрес.

 „Пожелавам на всички Вас да настигнете баба Катинка и заедно да отбележим и вашите 100-годишни юбилеи.  Бъдете здрави и нека да имаме повече поводи да празнуваме!“ – каза на тържеството кметът Каменов. Празникът продължи с песни, изпълнени от Клуба на готините баби, а поздрави към баба Катинка отправиха още директорът на Дома, потребители от социалната услуга, роднини и гости.

Юбилярката баба Катинка е родом от  Криводол и е работила като готвач дълги години. Има една дъщеря, трима внуци и петима правнуци.

Анелия Костова
Анелия Костова Отговорен редактор
Новините днес