Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Теди Салпаров: Когато националният отбор има нужда от теб - откликваш!

09 май 2023, 10:29 часа • 2967 прочитания

Един от най-успешните български волейболисти Теодор Салпаров се завръща в националния отбор по волейбол на България. Той ще помага на тима в тежките битки през 2023 година, които включват Лигата на нациите, Европейското първенство и Олимпийската квалификация за Париж 2024. Салпаров заяви, че когато те потърсят от националния отбор, нямаш право да не откликнеш.

"Реших да помогна на националния отбор, защото всичко, което съм успял да постигна, възможността да направя тази кариера, ако не беше националният отбор на България - чрез него да изляза на сцената на звездите, можеше да си остана незабелязан и да не стигна където съм в момента. Сега националният отбор има нужда от мен, а моето мнение е, че когато националният отбор има нужда от теб, е хубаво да се откликне", заяви Салпаров за сайта на Българската федерация по волейбол.

ОЩЕ: Матей Казийски отново каза "НЕ" на националния отбор (ВИДЕО)

Теодор Салпаров

"Да, винаги сме давали максимума от себе си за националния отбор, но никога не трябва да забравяме какво ни е дал той на нас. И, появи ли се момент, в който можем да покажем своята благодарност, трябва да го направим. Надявам се да успея да допринеса резултатите да стават по-добри. Говорих с Пламен Константинов и с хора от ръководството на федерацията. И както казах - търсят ли те да помогнеш на националния отбор, трябва да откликнеш. Така разсъждавам аз", добави още той.

Четете още: Цялото интервю с Теодор Салпаров

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес