Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Соколов утре се присъединява към националите във Варна

13 май 2014, 14:49 часа • 8134 прочитания

Мъжкият национален отбор по волейбол на България започна лагера си във Върна, без Цветан Соколов и мениджъра на тима Владимир Николов.Играчът на "Тренто" се очаква да пристигне в Морската столица утре. Николов пък бе в София, за да получи наградата си от спортен клуб "Левски", който днес награждава синия волейбол, по случай 100-годишния юбилей.

"Така, както Владо Николов е спал един месец с фланелката на "Левски", като дете, така трябва да възстанови детско-юношеската школа на "Левски". Той ми обеща", заяви шефът на спортен клуб "Левски" Стоян Хранов в Музея на спорта.

18 волейболисти под ръководството на Камило Плачи и 12-членният му щаб, тренират във Двореца на културата и спорта (ДКС) във Варна. Нашите са в група Б за Световната лига, заедно с Русия , САЩ и Сърбия. В зала "Конгресна" на ДКС са мачовете от Световната лига - 23 и 24 май. "Щастливи сме, че ще играем отново във Варна. Предстоят ни два трудни мача със Съединените щати и целта ни е да направим успешна първа крачка в Световната лига. За разлика от другите отбори, ние стартираме седмица по-рано в турнира и няма да ни е лесно", заяви националният селекционер Камило Плачи пред News7. От 15 до 17 май България ще играе три контролни мача с националния тим на Иран.

 

 

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес